Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strålar empati

 

Bara en droppe av dig

som hittar hem till mig

är resan värd sin möda

en fläkt av ett andetag

i skuggan av en dag

för mitt hjärta att blöda.

 

Jag ser dig så spröd

trots ditt dagliga stöd

som behövs när vinden tar i

 du har styrka du har mod

det är kärlek runt ditt bord

och din blick strålar empati.




Bunden vers av Peter Kohlm VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP