Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
goda råd i livet


i svåraste laget

Om något är i svåraste laget,
ta en sak i taget,
ta en dag i sänder,
se vad som händer.

Ta så sak efter sak vartefter hela dan,
gör så tills du blir van.
Dela upp allt i mindre bitar,
se till att inte gå på några nitar.

Repa mod, börja om på nytt,
plötsligt har du så ändå kommit
en bit på väg.
Minns dina unga dar så säg,
när du hör barnens lek och bus,
och ungdomar som inte vet ett sus….





Fri vers av Klipparen
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klipparen