Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan inte vara mer

Man kan inte vara mer
än sitt bästa jag
Man kan inte göra mer
än ta nya tag
Man kan misslyckas
Men aldrig vara misslyckad
Ty vad du än gör
Vad du än hör
Du passar in här
I vår värld
Finn dig själv
Återvänd till dig själv
Var dig själv
Ingen annan
Kan




Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP