Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek

Faller allt i glömska under tvång 

En dimgrå dag i veckan som gått 

Jag låter mina lungor fyllas med ljus 

 

I aprkosfärgat sken och svaga ord 

Hejdade det som går att lösa 

 

Den stilla kvällen blev aldrig av 

Istället kom vardagen ikapp 

Stilla tiger natten av saknad 

Efter att vi skulle gå hemåt igen 

 

Men utan resultat av livets sanna mening 

Andas skrivarglädje fragment av minnen 

Sover ytligt och texten är som mörkast 

Innan hjärnan vaknar upp och ber

 

En skärva eller tanke om det oklara 

Ord som kastas ut på måfå 

Bildar en plats där jag kan andas glas 

Utan att bilden är tagen från nötta minnen 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-29 06:55



Bookmark and Share


  ULJO
Väl förmedlat
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP