Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett experiment


Bläcksjöar

De sade, rädda henne inte
och hennes ögon till gravar
där de sänkte i pupillen den sovande,
dess motståndslösa kropp

ett klanglöst svar skrivet på din tunga
under dess lätta tryck
där hon somnat vacklande i famnar,
den börda natten håller

i ett rum med böljande gardiner
framför ett nyss öppnat fönster
samtalar väggarna med dina böcker,
skriver om dem oavlåtligt




Fri vers av Grävling
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 22:55



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Böckerna, levnadshistorierna, som skrivs om och om igen.
2020-10-29

  Lottie Ålhed VIP
Vackert med orden i sista raderna om något ständigt pågår..Applåd!
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling