Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns en psykläkare som beskrev sin avdelning som ett Moment 22 under en intervju i Göteborgs tidningen tänkte mycket på hur han menade, nu har jag mitt Moment 22.


Hur går en vidare nu?

Nu är jag klar med materialet som jag arbetat på.

Jag kommer om jag hinner att använda det som
underlag till en film om jag hittar ett samarbete.

Tack till alla som hållit på mot mig utan Er
hade detta aldrig kommit, att bli så här bra.

Speciellt tack till den man
som jag verkligen älskade
och som lät mig skriva det
som hänt oss där i helvetet.

Vi håller ihop och tillsammans kan vi skapa film.

Vi som finns här

Blir det ingen film så blir det ingen fritidsby.

(Moment 22)








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-29 03:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hoppas dina planer på film kommer att lyckas.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP