Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I egen regi..



Utan annan
publik

än det
avvaktande ljus
som fladdrar
likt andetagen

I rummet
av dagrar och
skymning

bakom scenen

I kulissen

där regissören
tar sig tid att
lugnt utforma

Det som ska bli

den föreställning
du inte vill glömma

Utan istället gärna
agerar i...










Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-29 08:00



Bookmark and Share


  Stisse
Strålande dikt som skapar en magisk stämning i inledningen. Ibland kanske det räcker med ett "avvaktande ljus som fladdrar" som publik.
2020-10-29

    Lena Staaf VIP
Vårt agerande på livets scen. Vem dirigerar, regisserar, vad kan jag själv påverka?
2020-10-29

  Bjarne Nordbö
Väl framfört. Gillas.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP