Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelfrö

Talgoxe blåmes gråsparv
Sätter sig i hängränna
Äter björkfrö




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-29 10:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku med höstkänsla!
2020-10-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint fågelperspektiv:)
2020-10-29

  ULJO
Ett smörgåsbord
2020-10-29

  Sparvögat VIP
Härligt kollage av fåglar...
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP