Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostblomning

Ditt rum är en katedral av törnen
där vi lämnat våra spår i snön
och du är inte längre min att älska

jag sörjer avstånden och ljuset
som rusat genom oss
som släppt ur blodomloppets snara

mellan frostbelupna rösen
drack vi varandras minnen
till djupaste oförglömlighet




Fri vers av Grävling
Läst 166 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-29 12:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Isande sorg och förlust. Vackert!
2020-10-30

  Androiden VIP
så fint och bitterljuvt. minnen av de vi älskat blir en del av oss.
2020-10-29

  Bjarne Nordbö
Du gör det igen. Formar till orden. Så jag stillnar. Lyssnar.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling