Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du höll min hand

Du höll min hand
Gav mig stryka
Gav mig tro
På mig själv
När jag tog mina första steg

Du höll min hand
Gav mig kärlek
Gav mig hopp
När jag var ledsen

Du höll min hand
Gav mig trygghet
Gav mig mod
Min första skoldag

Du höll min hand
Gav mig stöd
Du lärde mig
Att stå på egna ben

Du släppte min hand
När du såg
Att jag kunde stå
Att jag klarade mig
Att jag var okej

Men jag behöver din hand
För jag blir aldrig redo
Vill aldrig släppa
Behöver dig

Jag är inte redo pappa,
Släpp inte taget än
Jag är vuxen nu
Men flickan finns kvar

Håll min hand lite längre




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-29 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP