Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..

Att se dig
Den starkaste
Den modigaste
Den snällaste
Den bästa
Min förebild
Brytas ner

Sakta tyna bort
Att se ljuset i dina ögon
Sakta slockna
Förlora gnistan

Det gör så ont




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-29 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP