Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man tycka om sin egen rastlöshet?

Kan man liksom trivas med att sitta och hoppa upp från stolen
För att sedan springa in till ett annat rum
Kan man liksom njuta av kaffekoppen för att sedan bläddra bland miljoner hemsidor
Och ständigt lyssna på ny musik
Kan man kanske genom att överaktivera sig istället bli lugn
Och somna i lugn och ro




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2020-10-29 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP