Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågel

Kan se dig som en fågel
En liten fågel som just lärt sig flyga
Så breder du ut dina vingar i mot himlen blå

En vilsen själ i en annan värld
Som vore du på jakt efter alla svar
Då allt inte alltid verkar så uppenbart
Så som livet vi fått till låns
Det som så helt missförståtts

Bilder ur ett annat perspektiv
Där hoppets låga alltid ska brinna
För i tron på något stort
Tillsammans vi svaren kan finna




Bunden vers av Lidde
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-29 16:57



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Ja vad fint skrivet och med ett hoppfullt avslut!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde