Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna satir censurerades av Facebook

Jag går med högklackade, ja
då vickar man på rumpan så bra.
Så tight som möjligt ska det va
allt skall synas mycket bra.
Så mycket bart som det bara går
skönt befriat från allt hår.

Läpparnas färg skall lysa klart
locka till kyssar såklart.
Ögonbrynens svarta färg som kontrast
lockar till ögonkast.
Smycken som glittrar härligt
skall fresta begärligt.

Urringning djup och fin,
skall locka männen att titta därin.
En frestande makeup
lockar varje manlig tupp.
Allt som låter sig göra
för att mannen förföra.

Frestelsen är ett hot
som är svår att stå emot.
Men sänk din blick min vän
titta inte in i ögonen,
det kan vara farligt
bäst att ta det varligt




Övriga genrer (Satir) av Kungskobran VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-29 17:35



Bookmark and Share


  ULJO
De gör lite som de vill
2020-10-30

  Öknens Ros VIP
Märkligt förfarande av Facebook, Det brukar väl vara högt i tak där annars. Vissa saker får man tydligen inte skämta om.
2020-10-30

  AiA Maria den fria
Bra text med snyggt flyt!

Reflekterar över att för många uttrycks
innehållet i texten som en realitet...



Tack!



2020-10-29

  Gunnar Hilén VIP
Den är ju grymt skön med snitsig satir med djup sanning i slutversen. Varför refuserades den kan man fråga.
2020-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP