Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÄTT ÅT EN!

När kock begått brott den sprätten
kan ej folk glömma oförrätten...
Hur gick det sen då
det blev bara som så
han själv hamnade uti rätten!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-29 19:18



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Den var bra
2020-10-30

  ULJO
Fyndigt
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt