Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönt ljus/rött ljus (Min klimatkamp 29/10)

Dagens Nyheter: "Trumps administration ger grönt ljus för avverkning av urskog". Föga förvånande ogillar miljövännerna det beslutet. Några av de som kommenterar påpekar att Sverige minsann också avverkar gammelskog. Jag vet inte riktigt vad dom vill säga med den informationen. I fall vi avverkar så är det okej för alla andra att göra likadant?

I morgon är det fredag och coronasäker klimatstrejk.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2020-10-30 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP