Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radion

Radion den står på
malandes om politik och pest
Mörk framtid man spå
och i fiskdammen alla vet bäst

Radion den står på
brusandes som en avskedsfest
Misär blir till åtrå
och jag tänker Alea iacta est




Bunden vers av oldforsuns
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-30 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns