Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


Det knarrar i mitt golv

 

svaga gnirk gnirk hörs

dimman är tät utanför

som vit mjölk mot glas

 

starkare gnirk gnirk ... ...

steg av osynlig individ

lämnar djupa spår i själen

 

dimman tätnar tjock som grädde

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 338 gånger
Publicerad 2020-10-30 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP