Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslöjad




Lögnen var den avgörande faktor

som förvandlade Rolls Roycen

till en EPA-traktor




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2020-10-30 10:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sanningen brukar visa sig med tiden...snyggt...
2020-11-10

    Peter Söderqvist
Lögnen som korrumperade lögnaren och gav kraft att förvandla Rolls Roycen till en EPA.
Snyggt skrivet.
2020-11-08

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland måsta man få låtsas
i synnerhet om man är mycket ung.
2020-11-02

  Blomma-Stjärna VIP
av att ljuga
mår vi inte så bra

- bättre att glädja sig åt traktorn
man har
än lura på andra att det är ett
vrålåk man kör
2020-10-31

  Anya VIP
Kanske har vi alla livslögner i vårt inre och i vårt yttre?
2020-10-31

  Kungskobran VIP
Jag är en lögnare ja
ljuger vareviga da
men mår inte så bra
2020-10-30

  Margit Grell VIP
Vist fångat!
2020-10-30

  Niliboy
Ha, ha, ha!
2020-10-30

  Öknens Ros VIP
Lögnen blir förr eller senare avslöjad.
2020-10-30

  bibbi ahrnstedt
Väl funnet!
2020-10-30

  ULJO
Den var bra.
2020-10-30

    Lena Staaf VIP
Fint, intressant! Jag får tankar om någon som vill förstora och förhärliga sig själv, ljuga om sin enorma betydelse.
2020-10-30

  DominiQueen
Kul klurig en ;-)
2020-10-30

  Sparvögat VIP
Underfundiga ord om lögnens förvandling...
Vis är du!
2020-10-30

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit. ärligheten varar längre en lögnen
2020-10-30

  överlevaren VIP
Med lögnen sjunker värdet.....
Läsvärd text med värdefulla ord!
2020-10-30

  Feliaxel VIP
Lögnen avslöjar sig alltid
Kloka rader
2020-10-30

  AiA Maria den fria
Briljant symbolik!

Tusen tack!
2020-10-30

  Maria Sundelin VIP
Hihi kul
Kramar
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP