Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor i håret

En skönhet med fallande blommor 

från håret

Håller en länk av vackra blommor

till sitt hjärta ömt

Bevara dem låt dem växa  till dagens djup

Blommor i håret önskar sin dag bättre

Då livets tankar  får omsluta handtaget

Drar försiktigt ned full av glädje och förväntan

Snart är dagen här då blommor i håret 

Finner tillbaka till det som känns rätt

Gå genom livet hand ihand

Vänd bara  om när tidenkänns rätt

En blomsterkrans tas av

Fall in i frihets tåg.....

Blommor ihåret finns alltid där

som osynlig vacker krans.... 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-30 10:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
dikten lätt som en fjäril runt en doftande blomma
2020-10-30

  Sparvögat VIP
En vacker krans binder du med dina ord...
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP