Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en spegeldröm

Dimsländor svärmar

över sovande landskap

Vattenspegeldröm




Bunden vers (Haiku) av Elinor Sörensson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-30 11:06



Bookmark and Share


  Maud Louise
Vackert
2020-11-03

  Margit Grell
Orden svävar i takt med drömmen.
Vackert.
2020-10-30

  BenGust VIP
Som att verkligheten successivt löses upp och glider över i ett annat tillstånd när dimman sätter in. Suggestiv bild.
2020-10-30

  Kajan VIP
Mycket fin haiku! och bild.
2020-10-30

  Sparvögat VIP
Drömmer mig bort i din vackra vattenspegeldröm...
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP