Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderplockade ögonbryn

Flamberat ego.
Divans enda vän hybris.
Immig spegelbild.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 11:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"Immig spegelbild"...jag vet. Tänk att det går att med bildspråk komma så nära hur man ser på sig själv för stunden. Andas och gnugga !
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP