Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen släckte


var

är ingången

var är

utgången



vet att

Någon är lysknappen

när

Ingen släckte



vem

är Någon

jag behöver Någons händer

händer det att Någon dyker upp vid

starten när Ingen har

svikit




Fri vers (Fri form) av KarolinaD
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarolinaD
KarolinaD