Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egna hosianna remixen


Världshit

Ju mindre kronor
ju fler makaroner




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-30 14:28



Bookmark and Share


  Koloristen
Riktigt bra!
2020-10-31

  AiA Maria den fria

*ler*

Ja...både Hosianna remixen o makaroner när plånbok o mage är tom är hits av stor vikt!

Tack!
2020-10-30

  Nanna X
* världstoppen
2020-10-30

  Nanna X
Platsar absolut på värälsdtoppen. Lycka till!
2020-10-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Bara du har Ketchup till så får du inte skörbjugg!
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant