Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bugning

 

dimman

lättar från träden

varje träd böjer sig

 

min nacke i samma rörelse

 

en bugning

mot något större

 




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 166 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-10-30 15:52



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om den fina tonen i orden som vänder sig mot något större.
2020-10-31

  Anya VIP
Tycker om den religiösa tonen i denna. Jaa det finns något större.
2020-10-31

    Maria Malm
Magiskt.
2020-10-31

  AiA Maria den fria
Betagande
Ödmjukhet


Tack!
2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö