Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förvandling

utan att det märks
sover ett virus
på ytor

jag letar efter det
jag känner
går
i vakuum
i väntan på det

stänger mig

stänger den mig

utan att jag förstår öppnar det mig
raserar det dunklet
att inte kunna leva utan dig

min jord






Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-01 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP