Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon känner frid...

 

Det ligger där

I översta byrålådan

Så skönt att det klart

Hon känner frid

 

Så konstigt

 

På kuveret står det

Om jag...dör

När jag...dör

Efter..

Mina sista...ord

Mina sista... önskningar

 

Tiden efter... när jag inte finns mer

När mina ord... sprids med vinden

När saknaden...blir för stor

Till dig... min största kärlek

 

Hon känner frid

Hon känner ro

Men hon är samtidigt så rädd

Rädd för döden

Samtidigt som hon längtar

Hur ska det kännas

Hur kommer det bli

 

Tänk om man kunde rymma från döden

 

Måtte det finnas något efter...

 

 




Fri vers av Anna Nyman
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-30 18:11



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Starkt
Jag känner ingen rädsla, men en undran om vad som händer när döden inträder finns
2020-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Det finns!
Men det handlar om en dubbel utgång.
Till Guds himmel kommer den som har sin sak klar med Gud.
Eljest väntar evig fördömelse. Det var den jag var på väg mot när Jesus i Sin nåd fångade upp mig.

2020-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman