Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtans saknad.

 

 

Säg mig, om denna natt faller som evig.

Ifall den stannar som stoft inuti

 

Det som gick förlorat och är förbi.

 

Darrande möter det sista av fukt sin

förvandling,

Ifall den frågar sin stelnade frände.

Visste den då att den var ett vatten

Som återvände?

 

Ömt håller månen ett ljus i natten,

för oss som fortfarande undrar.

Att väl kan livet mörkna och bli kallt

innan ljusnande dagar stundar.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-30 20:08



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
det var fint skrivit tack
2020-11-04

  ULJO
Så ödmjukt
2020-11-02

  Fem hjärtan VIP
Trolskt vackert och målande beskrivet vemod! Gillar mycket!
2020-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP