Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små ögonblick av förrvirring

En tid att vara

en tid att tänka till.

 

Ett steg i taget

det måste gå framåt.

 

Små ögonblick

av förrvirring

gör att tiden ändå går rätt.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-30 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson