Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små små steg

Där tiden

är fylld av oro

och drömmarna får vänta.

 

Tacksamhet

om det som tagits förgivet

och rädsla för det 

som saknar svar.

 

Små små steg

denna tiden ger kunskap

och vetskap

och lär sluta i något nytt.

 




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson