Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissonans och resonans

En dunkel kväll inkognito
i en känsla av finito
Ytterligare en kväll dito
likt en repetion av dissonans

En väntan på sömnen
och dimensionen i drömmen
Tolkningar av strömmen
i en bortglömd resonans




Bunden vers av oldforsuns
Läst 111 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-30 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

oldforsuns
oldforsuns