Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet

Du vet, precis innan skramlande skärvor ramlar ut ur bröstet
och innan revbensbitar flyr från värmen.
Innan muskeltrasor rasar, trampar bortåt – iväg …
Då står du där, hel.




Fri vers (Fri form) av Ljungeld
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-30 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ljungeld
Ljungeld