Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljoners brinnande ljus

Kanske blir känslan av saknad större

Nu när kyrkogården lyser av alla ljus

De som vart och ett brinner

För någon vi inte längre har kvar i livet 

 

För mitt i den stämningsfulla skymningen 

Blir frånvaron som mest påtaglig

Och hjärtat blöder lite lättare än annars 

När vi tänker på dem som inte längre finns här

 

En vemodsvacker helg full av allt det

Som fyller våra minnen med glädje

Medan själen fäller tårar av saknad

I skuggorna av miljoners flämtande lågor 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-02 06:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!!!
2020-11-06

  Solstrale VIP
Fint skrivet om saknad och sorg!
2020-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Jag känner sorg och saknad över att dom inte är, men även glädje och tacksamhet över att dom har varit.
2020-11-02

  ULJO
Ett ljus för alla själar
2020-11-02

  siv birgitta.a. VIP
när man är och tänder ljus . det är så många där. vi har sorgen tillsammans - dom döda är med oss känner deras. närhet när jag tänker på dom-
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP