Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så är det

Om ändå han såg.
Han ser mina dagboksblad.
Men jag ser han le.

Om ändå mitt svar.
Han ser igenom min dikt.
Men jag läser av.

Om ändå hans blick.
Han ser poesins smekning.
Men jag smeks också.

Om ändå orden.
Han ser på när jag smälter.
Men jag känner mer.

Om ändå mitt jag.
Han ser ut över livet.
Men jag stannar kvar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP