Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonaskörd

Jag förseglar er kärlek
med bly ; ett sigill

I nöd och i lust; en mässa Nocturne
Blixtar i svart släcker älskandes ljus
Ett sista, dödens bländande sken
I evighet

I förintande skärseld
En reningens eld
Dränkta barn
i ett lågornas hav
Herren han ger ..och jag tar

Jag är en hämnande ängel
Jag är utvald av gud

På griftegårdens kalla grund
Under månskärans ljus
Bland lycktorna;
helgon ligger hand i hand, Ser ut
Över evighetens frusna rymd stirrandes till slut
Närmare i döden än någonsin förut

Jag dräper av hjärtats bittra blod
Sätt mig i brand och giv mig ro




Övriga genrer av Solkors
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-10-31 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solkors
Solkors