Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Koltecknig: Solstrale….


Dag av dunkla skyar

 

dag av dunkla skyars fall

svaga röster som vacklar

kroppar som driver runt

 

områden där livet dör ut

sånger som tystnar totalt

barn som aldrig blir till

 

mardrömmar blir verklighet

verkligheten försvinner helt

marionetteatern spelar inatt

 

allhelgona nattens vilsna skrik

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2020-10-31 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP