Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så jag.

Upp
Ner
Lite så mittemellan
Och så ner

Så trött
Så jefla less
Skithjärna
Skitliv

Orkar
Men ändå inte
Andas
Men kippar satan efter andan

Jag ville bara
Bara vara
Vara i nuet
Inte i det ruttna förflutna

Som alltid

Trött och sorgsen
Meningslösheten attackerar
Vill bara lämna
Stämpla ut från verkligheten

Fast jag vet
Finns här imorgon
Igen
Börjar om




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-10-31 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP