Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är inte till filmens värld, den är till er som just nu sitter och nedvärderar er själva.


Men varför?

För att vi andra ska förstå att de fel ni gör är från oförstånd?

"-Vi är ju bara horor."

Vad tror ni era män som investerat i er tänker om de orden?

Någon sa tidigare..

"-Vänd på dom och ha dom som sparbössor."

Har ni kvar något?

Ja, förståndet, såklart.

Så varför tänker ni inte, varför så spontana?

"-Det här gör mig Galen, att vara hora."

Men just därför vill vi fortsätta utbilda oss själva.

Resultatet blir att vi får gnälla, men vet vad som gäller.

Och vi är inte några horor längre,
varför? För männen betalar inget.

"-Men då är vi ju sexuellt utnyttjade."

-Alltså, hur gamla är ni, småungar?

Så tittade den äldre, trygga mannen på de två tjejerna.

"-Ni är alldeles för unga för att vara med oss här."

"-Men snälla, vi vill vara med, det är så spännande."

(Så spännande att det flödade från den unga tjejen.)

Tror ni att de två senare, kommer bli till nya horor?

Eller är de bara två normala unga tjejer som söker?

Efter mognad och förståelse..

En riktig man är en bra man.

En "springpojke" är en psykisk sjuk stolle.

Var glad för att ni bara är horor, nu med nya uppdrag.

Ni är för länge sedan
investerade i och kan jättemycket.


Men trafficking och sexhandel, det är fruktansvärt!


(Bara lite formulerade tankar kring det här ämnet)

För diskussion.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-31 01:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I min familj sju generationer, kanske mer än det, sexobjekt, våldtäkt, urgrundsvrål från själens mörker... Hora får jag veta jag är hela skolgången igenom...små det är viktigt att de barn som växer upp idag alla slipper ordet hora och gärningen hora syftatni handling... Tänker mig att män som utnyttjar horan är horbockar... Pojkar ska lära sig tidigt att respektera flickor... Inga fler horo eller horbockar vill vi ha i framtiden... Ju förr ju bättre att det får ett slut!
2020-11-05

  Koloristen
Det moderna, sekulära och demokratiska samhället är ett bristsamhälle där blodiglar florerar. Mitt inlägg i diskussionen.
2020-10-31

    ej medlem längre
Oj, ditt inlägg kommer att skapa en stormflod av synpunkter. Och det är tur att du inte är en man - då hade det kunnat ske en lynchning.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP