Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag har en kamrat som sätter sin lit till gud. Troligen för att slippa behöva känna eget ansvar för sina handlingar. Någon har mer eller mindre 'pådyvlat' henne att det finns någon annan att lägga till last för egna dumheter.


Brevet till Gud





Kära den som kanske finns.
Om det skulle finnas ett paradis,
låt mig komma dit och träffa mina
vänner och hundar en dag igen.

Det tråkiga är förstås om de jag
inte gillat kommer dit också,
de kan väl komma till helvetet istället?
Det finns nog gott om plats där.

Fast det finns ju förstås många
dumma människor och människor
som begått dumheter. Men så kan de
få tid att ångra sig i alla fall i helvetet.

Det som verkar skönt med den platsen
är att det brinner av bara helvete där.
På en del bilder verkar paradiset lockande,
men jag kan vänta ett tag med att komma dit.

Tack i alla fall för att trösten här finns,
i den mår jag som en Prinsessa, Prince,
Än kan jag leka i kärlekens palats,
sedan finns för mig just bara en plats...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-31 14:52



Bookmark and Share


  Palett
Jag tror nog att helvetet är här på jorden och likaså paradiset !
2020-10-31

  alicja lappalainen VIP
MM FÖRTJÄNAR ETT SÅDANT STRAFF
2020-10-31

  SatansSon
jag ska knulla marilyn monroe i himmelriket.
2020-10-31

  SatansSon
jag ska knulla marilyn monroe i himmelriket.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP