Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


Värme och ljus i mörkret

 

sagorna ska hon minnas

dem farmor hittade på...

 

recepten ska han följa...

på mormors jansonsfrestelse

 

i hjärtat ska hon fånga själen

på den hon älskade som lämnade...

 

på bänken ska han sitta och minnas

att allt hon gav fyllde hjärtats kamrar...

 

tillsammans ska de gå mot minneslunden

tända ljus vid gravarna och minnas värmen

 

alla helgons dag uppmärksammar de bortgångna 

många lämnade hastigt och coronan tog dem bort

 

vi har varandras omtanke i hjärtat och minns

värme och ljus ger sin tröst när avstånden öka

 

nu ska vi göra allt detta på distans denna dag

vi ska veta att vi inte är ensamma vi har ljuset

 

ljuset och värmen till livet nu

är allas vår gemensamma nämnare

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 182 gånger
Publicerad 2020-10-31 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP