Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

Vad vore känslor
Om vi inte satte ord på dom?

Vad vore ord
Om dom inte uttalades
Eller skrevs?

Vad vore vi utan dessa?




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-31 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP