Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målilla kyrka efter musikstunden igår


Ett ljus på min stig


Jag tänder ljus
på gravarna
och minns med tacksamhet
mina kära
som har gått före
och kommit hem.

Stilla orgelmusik
inne i kyrkan
med en stund av ro
och förtröstan
ett ljus på min stig.




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-31 11:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag kom ej till någon grav i år men fick tända ljus hemma i min isolering.
2020-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, ljus betyder mycket i denna mörka värld...rofytt och fint diktat...
2020-11-10

  ULJO
Fint
2020-11-02

  Marita Ohlquist VIP
Det är en speciell känsla att se alla ljusen som lyser i mörkret, stå tyst och stilla och minnas dom vi saknar!
2020-11-02

  stormengudrun VIP
Rofylld och fin :-)
2020-11-01

  Monika A Mirsch VIP
Sitter bredvid dig i din kyrka
och lyssnar till din
orgelmusik.
Din närvaro skänker
mig ro och förtröstan!

2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP