Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lär mig att leva

i det grunda vattnet
ser jag de hala stenarna

det synliga är det trygga
bakom finns det osäkra

livet det som lyfter
vill jag lära mig

tiden drabbar oss alla
i tider av oro, håll oss fasta

lever vi kvar här om tusen år
eller är bara otydliga spår kvar




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-31 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg