Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslan har blivit min vän




Jag var rädd för mamma
ännu räddare för pappa
storebrorsan var hemsk
mellanbrorsan var snäll
syrran älskade jag

jag lärde mig vilja vara bäst i skolan och idrotten

så blev jag tvungen att lära mig knulla

rädslan tog sig uttryck i självkastration

så gled jag en dag in i dina lugna vatten

sen dess hjälper du mig
sen dess hjälper jag dig
sen dess har jag kunnat växa till Gunnar
sen dess har rädslan blivit min vän
det tar ett liv att komma hem igen




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-31 15:36



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Frihet är svaret. Att lossa sina fastlåsta rädslor och låta dem verka fritt. Att hålla fast och kontrollera...NEJ
2020-11-01

    Lena Staaf VIP
Intensivt och vackert skrivet om en livsutveckling.
2020-11-01

  Ulf Carlsson VIP
De sista versraderna sammanfattar en mogen människas insikt och klokskap.
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP