Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[en sång om evolutionärt tvång]


Kamrat Celibat!

De kallar mig Spermiespridaren Nordin,
som sprider glin från helvetets Hin,
men så är det inte alls, vad falls!
Det är ju Gud som dragit en vals!

För visst är man grundligt lurad av Gud
när man stånkar och stönar i kättjans ljud!
Man klär sig i bästa gåbortstassenskrud,
och gör sig besvär för att gilja en brud

Ja, för att hålla släktet igång,
till alla mänskors förfärliga förfång,
fick Gud oss att tycka att det skulle va´skönt,
fast det ingalunda är lönt
att åma sig och göra sig besvär
med lock och smek och sex och sånt där

Vi skulle aldrig hittat på nåt sånt här,
hade Gud inte planterat in ett begär,
men om man bara är tillräckligt kavat,
kan man kringgå alltihop och leva i celibat!




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2020-10-31 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP