Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag

Ditt liv
berör mig

Din kamp
väcker
beundran,
fastän kanske
ingen annan
ser det

Inget
häpnadsväckande
tycker du,
medan du
torkar tårarna
på morgonen

Du är min
kämpe,
en
hjälte
i vardagskläder

Vardagen
är en koma
av besvikelser
spottade ur
livet

Men du klarar
det galant...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-31 16:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP