Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeten Salvador inspirerade mig till denna tanke...


filosoferar med andra ord kring ord

 

Solstrale filosoferar kring ord...

 

Vad är med andra ord

ord utan en mening att ingå i...

 

Vad är egentligen ett ord?

 

Hur tänker vi om ord som endast ord, ord bara,

kan det finnas nakna ord, avklädda ord utan sömm?


Menar...?
Som en bok med pärm utan titel bara vitt ingen bild
Så som ord sedan bara som fyller sidorna utan ordbilder... ...
Ord bara,,, hur ser det ut?,,, där ord är det enda viktiga?

Jag ser ju väldigt dåligt, sedan en tid, ... ,

... så orden är liksom mina tavlor

en slags Monet ... Claude Monet... som hans senare tid

Bilder utan linjer eller utan kontraster, men kisar man ... 
kisar man sägs det kunna klarna... Dock inte för mig...

Tänk dig att bilder, konst ska tala för sig och orden för sig...
Fast poesi är som att beskriva platser i själen i känslorna...
Då använder vi metaforen för att beskriva med poetiska element..

Ja det kan vara svårt att riktigt veta hur man skriver bara med ord...
Ord utan att dem ger bilder, som ordet själv...

Filosofiskt och flytande gränser kan kanske ge mer djup än djupet självt...

---------------------------------------------------------




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-31 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP