Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur ett leende låter i praktiken vet jag inte svaret på. Men ibland frågar jag en perfekt främling om något och får då ibland ett 'ja!' till svar samt ett just leende... vilken tur att jag inte frågade efter vägen eller vad klockan var.


Stundom är leendet på plats






Holger log mot
Greta och hon
log sedan en

smula själv och
brast ut i
sång även. Det

var inte möjligt
att höra just
vad sången kom

att handla om,
men munter just
den verkade då.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-31 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP