Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I dur och moll...


Väntanstid...

Har fått så svårt att höra
vad det är för sorts musik

När varje ton som spelas
tycks va den andra lik

Nu vet jag inte längre
vad som går i dur och vad
som går i moll

Men kanske det inte heller
spelar någon roll

Så känns det för den som
tappat sin tro och kommit
ur balans

Att allting verkar sakna
takt och ton och melodi

Men det är bara något man
lungt får finna sig i

Det är sådant som går över
när det till slut har spelat
ut sin roll

Och du åter kan höra
vad som går i dur
och vad som går i moll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-31 17:43



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Musiken får så ofta beskriva en känsla. När livet rusar iväg och får nya nyanser samtidigt som musik förändras, då är det lätt att vi står valhänta bredvid och undrar.
2020-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Lyssna inte på hip hop och rap!

Skämt åsido - nyanserna kan vara av avgörande betydelse.
2020-10-31

  Kungskobran VIP
När musiken kommer igen
då har du kommit hem
2020-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP