Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst närhet

Samma flamma.
Samma glöd.
Men den låga som en gång var.
Flera andetag bort.

Samma leende.
Samma skratt.
Men den känsla som en gång var.
Flera minnen bort.

Samma ögon.
Samma blick.
Men den värme som en gång var.
Flera stunder bort.

När denna dag somnat.
Somnar jag med den.
Med dig i mitt hjärta.
Allt som var vi.

I samma nu.
I samma då.
Den kärlek som brann.
Nu en ö.
Utan hav.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-31 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP